top of page
7.png
15.png
Elandra company presentation (13).png

Täyden palvelun brändisuunnittelutoimisto länsirannikolla

Me Elandralla tiedämme brändin olevan yrityksen arvokkain pääoma.

 

Siksi olemme panostaneet kattavaan valikoimaan brändäyspalveluita tukemaan yrityksesi kasvuhaaveita. 

MELIHA LEHTONEN

Olen Meliha Lehtonen, Elandra Designin perustaja ja intohimoinen brändisuunnittelija Raumalta. Brändipalvelut ovat oma henkilökohtainen suosikkini koko työnkuvastani. 

Palveluvalikoimani kattaa kaiken brändikonsultaatioista graafiseen suunnitteluun ja nettisivujen toteutukseen asti. Kohderyhmääni ovat asiakkaat, joiden päämääränä on raikas, elegantti, tyylikäs ja ajaton brändi. 

Tarvitsit sitten brändillesi logoa, visuaalista ilmettä tai nettisivut, I got you! Joskus voi olla haastavaa tunnistaa millä asioilla oma brändi erottuu edukseen muista. On ydinosaamistani auttaa yritystäsi sanoittamaan selkeästi kohderyhmällenne miksi juuri te olette heidän valintansa. Tsekkaa "palvelupaketit" -välilehdeltä pakettiratkaisuja brändihaasteisiisi.

Oletko valmis nostamaan brändisi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä ja astutaan yhdessä menestyksen aaltoihin!

15.png

Tyylikkäät ja ajattomat logot ajamaan brändisi asiaa.

 

Logo toimii yrityksen kasvoina, luo mielikuvia yrityksestä ja heijastaa yrityksen identiteettiä.

 

Logon päätehtävänä on jäädä mieleen ja tunnistettavuutensa kautta rakentaa uskottavuutta brändille.  

11 (1).png

LOGON SUUNNITTELU

Brändistrategia on tärkeä ja oleellinen osa yrityksen markkinointistrategiaa.

 

Brändistrategia vastaa siihen, mitkä ovat ne arvot, ominaisuudet, identiteetti sekä persoonallisuus, jolla yrityksessä päästään toivottuihin tavoitteisiin.

 

Brändistrategia siis kiteyttää millaisena yritys haluaa näyttäytyä asiakkailleen, millaista merkitystä se tuottaa ja miten se erottuu kilpailijoistaan.

 

Brändistrategialla tähdätään pitkäaikaisen asiakasuskollisuuden rakentamiseen ja tunnistettavuuteen. 

BRÄNDIN STRATEGIA

MARKKINOINTI -osion kuvat nettisivuille.png

Puuttuuko nettisivuistanne hohto? Onko hankaluuksia tunnistaa mitä kannattaisi tehdä toisin tai mistä lähteä parantamaan nettisivuja?

 

Tilaa meiltä nettisivujen auditointi ja katsotaan sivujenne sisältö kuntoon. 

NETTISIVUJEN AUDITOINTI

22.png

Yritysten lisäksi tarjoamme kattavasti henkilöbrändäyspalveluita. Tarvitsetko ammattimaisen portfolion? Haluatko uutta potkua urallesi?

 

Laitetaan LinkedIn profiilisi, CV:si ja sosiaalinen mediasi huippukuntoon ja urasi tai harrastuksesi pääsevät jännittävään nousukiitoon!

HENKILÖBRÄNDÄYS

MARKKINOINTI -osion kuvat nettisivuille (3).png

Brändin ilme koostuu tyypillisesti logosta, väreistä, fonteista, visuaalisista elementeistä, kuvamaailmasta ja muotokielestä. Nämä yhdessä muodostavat brändin persoonan ja identiteetin sekä tavan viestiä asioita. Yhtenäinen ja huoliteltu visuaalinen ilme luo laadukkaan, luotettavan ja asiantuntevan mielikuvan sekä uskottavuutta brändille. 

Brändin ilmettä käsittelevistä palveluista jää yritykselle käteen brändikirja. 

15 (1).png

BRÄNDIN ILME

15.png

MUUT PALVELUT

Brändäyksessä oleellista on logon, nettisivujen ja sosiaalisen median yhtenäisyyden lisäksi visuaalinen yhtenäisyys liiketiloissa ja kaikissa markkinointimateriaaleissa.

 

Brändäyspalveluita varatessa räätälöidään muut brändipalvelut tarpeiden mukaan. Liiketilojen stailaus ja tarvittavat markkinointimateriaalit vaihtelevat suuresti aloittain.

Kaipaako brändisi pientä faceliftiä? Tilaa meiltä uudelleenbrändäys tarpeidesi laajuisena.

 

Uudelleen brändäys voidaan hoitaa pienenä raikastamisena ja yhtenäisyyteen keskittyvänä projektina tai suurempana kokonaisuutena, jossa ilme ja mahdollisesti logo tai sanoma saavat suuremmankin muutoksen. 

UUDELLEEN BRÄNDÄYS

MARKKINOINTI -osion kuvat nettisivuille (1).png

Nettisivujen kanssa yhtä keskeisessä roolissa on jo pitkään viime vuosina ollut sosiaalinen media.

 

Somebrändäyksen palveluissamme katsotaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat kanavat, niiden brändi-ilme, käyttötarkoitukset, tavoitteet ja sisältöä kuntoon. Lisäksi saatte ensimmäisiin postauksiin vinkkejä ja halutessanne valmiita postauksiakin.

 

Jos brändäysprosessin jälkeen löytyy tarvetta ja kiinnostusta somepalveluihin, tarjoamme niitä markkinointi -välilehdellämme lisää. 

SOMEBRÄNDÄYS

22 (1).png

Meiltä saat visuaalisesti upeat ja sisällöltään mukaansa tempaavat sekä mieleenpainuvat nettisivut.

 

Digimarkkinointi on valtava ja oleellinen osa yritysten myyntiä ja markkinointia ja kaiken ytimenä pitäisi olla hyvät ja toimivat nettisivut.

 

Laadukkaan sisällön ja upean ilmeen lisäksi hoidamme hakukoneoptimoinnin ja muut tärkeät kulmakivet kuntoon sekä neuvomme nettisivujen hyödyn maksimoinnissa.

 

Tarjoamme sisällöntuotantoa ja niin sanottuja kasvojen kohotuksia myös jo olemassa oleville nettisivuillenne. 

MARKKINOINTI -osion kuvat nettisivuille (2).png

NETTISIVUPALVELUT

Copywriting sekoitetaan usein sisällöntuotantoon. Nämä kaksi ovat kuitenkin täysin eri asioita. Molempia palveluita tarjoamme kyllä.

 

Copywriting on myyntiin tai haluttuun toimintoon tähtäävän tekstin tuottamista.

 

Teksti on raktaisukeskeistä, myyntiin tähtäävää ja sen tulokset näkyvät heti kasvaneina konversioina.

 

Copywritingia käytetään mm. mainoksissa, tuotteiden ja palveluiden myyntisivuissa ja esitteissä sekä esimerkiksi landing pagessa.

 

Toimintaan kannustavaa sisältöä, joka vaatii kirjoittajaltaan perehtymistä kohderyhmään ja sen ajatteluun aivan eri mittakaavassa kuin sisällöntuotannossa. 

COPYWRITING

1.png

Ota yhteyttä

Mistä brändäyspalveluistamme olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotostasi! Olemme sinuun yhteydessä pian.

bottom of page