top of page

PALVELUPAKETIT

Täältä löydät palvelupaketteja. Mikäli olet kiinnostunut useammasta palvelusta kerrallaan, eikä mikään alla oleva täysin vastaa sisällöltään toiveitasi, ota yhteyttä ja räätälöidään oma paketti juuri yriyksesi tarpeisiin.

BRÄNDIPAKETTI

Brändipaketti on paras valinta kaikki kerralla kuntoon -asenteella liikkeellä olevalle asiakkaalle. Paketti sisältää logot ja brändin visuaalisen ilmeen suunnittelun sekä nettisivut. 

Visuaalinen ilme pitää sisällään logojen lisäksi värimaailman, graafiset linjaukset ja typografian, eli fontit. Nämä koostetaan brändikirjan muotoon, jotta yhtenäisen ilmeen ylläpitäminen olisi mahdollisimman helppoa. 

Nettisivut tehdään avaimet käteen -periaatteella niin, että kokonaisuus pitää sisällään sisällöntuotannon, visuaalisen suunnittelun brändin ilmeen mukaan ja käyttövalmiit nettisivut. Sivuille on mahdollista saada erilaisia ominaisuuksia, kuten verkkokauppa, blogi, ajanvarauskalenteri tai esimerkiksi chattiboksi. Sivut on mahdollista tehdä myös usealla eri kielellä. Meidän valikoimastamme löytyy tällä hetkellä suomen lisäksi englanti ja turkki. Verkkokaupasta ja lisäkielistä sekä muista työläämmistä lisäosista laskutamme lisähintaa. 

P1059500.jpg

Alkaen 1500€

(hintaan lisätään alv 24% ja WIX verkkosivualustan sekä domainin kustannukset)

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!

Vastaamme sinulle pian!

15.png
Black Ivory Luxury Elegant Script Beauty Blogger Name Logo_edited.png

Tarjoamme yhteistyössä ihastuttavan valokuvaaja Sanna Vahteriston kanssa muutamia palvelupaketteja, joissa olemme yhdistäneet kahden osaamisalueensa innovatiivisen asiantuntijan palvelut asiakasystävällisiksi kokonaisuuksiksi. Tarjoamme ensiluokkaista brändisuunnittelua ja valokuvausta. Keskeisessä roolissa palvelupaketeissamme ovat nettisivut ja monenlainen sisällöntuotanto laadukkailla kuvilla.

 

Melihan yritys Elandra Design tarjoaa monipuolista brändisuunnittelua, joka pitää sisällään laadukasta sisällöntuotantoa, nettisivusuunnittelua ja graafista suunnittelua. Lisäksi yrityksen valikoima kattaa markkinointipalvelut aina eri markkinointiateriaaleista sosiaalisen median toteutukseen asti. Sannan palveluvalikoima koostuu joukosta edukseen erottuvista kuvauksista eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Hänen valikoimastaan löytyy laajasti kuvauspalveluita niin yrityksille, kuin yksityishenkilöillekin. 

Meidän kummankin omat toimistot ja Sannan studio sijaitsevat kaikki samassa kerroksessa osoitteessa Valtakatu 6B, 26100 Rauma. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluihimme ajanvarauksella.

Löydät meidät viidennestä kerroksesta.

8.png
Sanna & Meliha esite.png
9.png
15.png

KURKKAA TÄSTÄ
YRITYSKUVAUSTEMME KULISSEIHIN.

Black Marble Luxury Realtor Under Contract Instagram Post.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

TUTUSTU SANNAAN TARKEMMIN SOMESSA

TUTUSTU MELIHAAN TARKEMMIN SOMESSA

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Yellow Illustrated Healthy Food Business Infographic.png
1000069492_ebcdd44d0316f27b8162fa8b4d0b2a46-22.2.2024 13.00.27.jpg

KIINNOSTUITKO PAKETEISTAMME?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ JA OLET ASKELEEN LÄHEMPÄNÄ VAHVEMPAA BRÄNDIÄ.

Lämmin kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page