top of page

RAKKAUTTA RAUMALLA HÄÄTAPAHTUMA


Lauantaina 22.10. järjestimme ihanan Rakkautta Raumalla Häätapahtuman, jonka yhteydessä juhlittiin myös upean Hääpukuliike Mariéen avajaisia.


Tapahtuma oli henkilökohtaisempi versio häämessuista ja kävijät pääsivät vapaasti keskustelemaan tämän hetken suurimmista häätrendeistä alan ammattilaisten kanssa. Tapahtumaan osallistui lopulta 37 hääpalveluita tarjoavaa yritystä. Paikalla oli häävalokuvaajia, kukkakauppoja, kauneudenalan palveluita, kondiittoreja ja leipomoita, pitopalveluita, hääpaikkojen edustajia, makrameeyrittäjiä, hääkuljetusten edustajia, kultaseppiä ja paljon muuta.


Tapahtumaan osallistui lopulta 37 hääpalveluita tarjoavaa yritystä. Päivä oli iloisen häähumun täyteinen ja paikalle saatiin noin 250 kävijää. Iso kiitos jokaiselle osallistuneelle yritykselle ja tapahtumassa käyneelle!


Tapahtumassa oli muutama livemalli, joille useat yritykset yhteistyössä stailasivat ihastuttavat häälookit. Heillä nähtiin upeita häämeikkejä, kampauksia ja muun muassa hiuskoristeita eri kukkakauppiailta. Yhdellä malleista nähtiin myös paikallisen suunnittelijan hääpuvuksikin soveltuva paljettiluomus. Lisätietoja mallien stailauksiin osallistuneista yrityksistä löytyy Rakkautta Raumalla Häätapahtuman somekanavista. Lämmin kiitos malleille!


Saimme nauttia pirteästä ja ihanaa energiaa pursuavasta livemusiikista Duo Saara ja Mikko toimesta. Lämpimästi suosittelen heitä tapahtumaan kuin tapahtumaan, sillä he pitivät huolen iloisesta tunnelmasta pitkin päivää!


Kävijöiltä sateli kiitosta hyvällä mielellä toteutetusta tapahtumasta, jossa pääsi kattavasti tutustumaan häiden suunnitteluun liittyviin palveluihin. Oli sydäntä lämmittävää kuulla miten monelle tapahtuma toi iloa ja uusia ideoita omiin juhliin.


Isot kiitokset Hääpukuliike Mariéelle tapahtumalle tarjotusta tilasta. En ihan äkkiseltään keksi kauniimpaa miljöötä häätapahtumalle, kuin tämä. Tapahtuma järjestettiin siis hääpukuliikkeen yläkerrassa. Liikkeen eteen oli parkkeerattu nostalginen hääkuljetuksia toteuttava ajoneuvo ja muihin palveluihin pääsi tutustumaan liikkeen yläkerrassa.


Erityiskiitokset vielä loistavalle valokuvaajalle Sanna Vahteristolle tapahtuman ja mallien ikuistamisesta extempore.


📸 Postauksen kuvat siis Sanna Vahteriston käsialaa.


Rakkautta Raumalla Häätapahtuma oli toivottavasti vasta alkua monille upeille häätapahtumille ja yhteistyökuvioille.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page