top of page
37.png

Meiltä ikimuistoisten juhlien, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen niin yrityksille kuin yksityiselämäänkin.

Kokeile ja ylläty positiivisesti! Miten ihanaa ja stressitöntä onkaan nauttia juhlista hyvässä seurassa ilman järjestyspaineita.

 

Vaikket haluaisikaan tapahtumapalveluita, suosittelen tutustumaan tapahtumiin tarjoamiimme materiaaleihin. Esimerkiksi häihin suunnittelemme kutsuja, ohjelmia, paikkakortteja, kiitoskortteja, vieraskirjoja ja paljon muuta.

Elandra company presentation (12).png

Tapahtumat yritysten tarpeisiin

Edustustilaisuudet, tykypäivät, strategiapäivät, messujärjestelyt, asiakastapahtumat, koulutustilaisuudet ja mitä ikinä tarvitaankaan. 

Tapahtumien järjestyksestä koituva hinta koostuu aina räätälöidyistä tarpeista, käytettyjen palveluiden laajuudesta ja työn määrästä. Järjestämme tarvittaessa kaiken tapahtumaan liittyvän, kuten kutsut, markkinoinnin, tarvikkeet, tapahtumapaikan, aktiviteetit tai ohjelman järjestyksen ja tarjottavat. 

Elämän tärkeät päivät

Elandran tapahtumien järjestys ei suinkaan koske vain yrityksiä, vaan meiltä saat upeat järjestelyt ikimuistoisiin häihin, syntymäpäiväjuhliin, eläköitymiskarkeloihin tai vaikkapa baby showereihin. 

Tapahtumien hinnat määräytyvät käytettyjen palveluiden laajuuden mukaan räätälöidysti. Hoidamme puolestasi tarvittaessa juhlapaikan, koristelut, kutsut, tarjottavat, ohjelmaa ja mitä muuta ikinä voikaan olla tarpeen.

Yhdessä tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme unelmiesi tilaisuudet elämäsi tärkeisiin päiviin.

Elandra company presentation (11).png
SAVE THE DATE -CARDS (1).png

Elandra Wedding Edition

Suunnittelemme ikimuistoiset materiaalit elämäsi tärkeään päivään!

Hääkokonaisuudet räätälöidään toiveidesi mukaan muun muassa yllä mainituista palveluista. 

bottom of page